Nieuws2017-04-11T16:59:42+01:00

Nieuws

Vogelhuisje als asbestemming

Joost, een lokale Haarlemse ondernemer, is de maker van gedenkhuisjes. Ook Memorial Birdhouse genoemd of mini urn. Met het verlies van een dierbare krijgen we allemaal eens te maken. De asbestemming vogelhuisjes zijn een eerbetoon in de vorm van een levend gedenkteken. Een monument voor nabestaanden waarin een gedeelte van het crematie as wordt bewaard.

(meer…)

Byes aanwezig op de VTU beurs met een unieke motor

Ieder mens heeft een unieke persoonlijkheid, een eigen karakter, levensstijl of hobby. Een mooie veel uitgeoefende hobby is motorrijden. Helemaal wanneer je een echte oldtimer rijdt en onderhoudt. Byes staat deze keer op de VTU beurs met een uniek exemplaar. De BMW R75/6. Ooit gebruikt als politiemotor in de jaren 70. Kom gerust langs bij onze stand.

(meer…)

Ontwerp Zit-lig-kist voor een persoonlijkere uitvaart

Maastrichtenaar Sjeng Schellinx heeft een kist ontworpen waarin je na je dood kunt zitten, in plaats van liggen. Hij kwam op het idee door een overlijden in zijn vriendenkring. “We zaten aan tafel met elkaar. Ik moest gaan staan om die persoon te zien en dan zie je alleen een kist met een liggend persoon. Terwijl je een persoon in het dagelijks leven zelden liggend ziet. Zo ken je de meeste mensen juist niet, die ken je eerder zittend bij je aan tafel.”

(meer…)

Go to Top