Rouwkaarten

Wilt u een klassieke kaart of juist iets aparts? Byes wil u inspireren en helpen om een kaart te maken die meer recht doet aan de overledene van wie afscheid wordt genomen.

Rouwkaarten in elke gewenste levensstijl en vormgeving. Met Byes maakt u de kaart helemaal zelf, zonder veel moeite en voor niets. Maar u kunt het ook aan onze studio overlaten. Daarna kan het drukwerk heel voordelig worden gerealiseerd. Het wordt snel en met aandacht gemaakt en aan u verzonden.
Kies een stijl en ga zelf aan de slag (via een login) of vraag onze studio om in de gekozen stijl een kaart te ontwerpen.

Bent u particulier? Vraag dan aan uw uitvaartverzorger om een login aan te vragen.

Zelf een rouwkaart maken
Via uw login kunt u kiezen uit talloze voorbeelden waar u uw eigen tekst en beeld aan kunt toevoegen. Als de kaart klaar is, stuurt u die eenvoudig door naar de drukker. Van de kaart maakt u meteen ook gemakkelijk een advertentie via Byes.nl De gegevens worden omgezet en op maat gemaakt, zodat de uiting geschikt is voor plaatsing.

Rouwkaart laten maken
Laat u het maken van een kaart liever aan onze ontwerpers over? Kies dan voor een levensstijl (of gewoon klassiek), gebruik de ‘laten maken’ aanlever-optie om tekst en eventueel foto’s eenvoudig en snel aan te leveren. Uw kaart wordt met zorg en op maat gemaakt. We kunnen ook helpen met de verdere afhandeling.

Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een inlog aan (speciaal voor uitvaartverzorgers).

Persoonlijk afscheid Byes