Rouwadvertenties

Maak en plaats zelf een rouwadvertentie op maat in elke krant in Nederland met korting op de plaatsing!

Bent u particulier? Vraag dan uw uitvaartverzorger om een inlog aan te vragen en gebruik te maken van Byes.

De Byes database is gratis toegankelijk voor uitvaartverzorgers en bevat nagenoeg alle kranten van Nederland, compleet met actuele tarieven, maten en aanleverdata van familieberichten.
Eenmaal ingelogd, kunt u als uitvaartverzorger in 5 eenvoudige stappen zelf online een familiebericht maken en plaatsen. De plaatsingskosten zijn direct zichtbaar. Na akkoord en betaling stuurt u de kant en klare advertentie direct vanuit Byes naar de gekozen krant. Tegelijkertijd ontvangt u een bevestiging via email. Dit is een zeer betrouwbare manier van werken die zijn waarde al jarenlang bewijst.
Vraag een inlog aan en ontdek zelf de vele mogelijkheden die u met Byes tot uw beschikking krijgt. Aan het gebruik van Byes zijn geen kosten verbonden.

Mogelijkheden
Byes is laagdrempelig, bijna iedereen kan er online mooie advertenties mee maken. Maar u kunt het maken ook aan onze grafische studio overlaten of een eigen PDF uploaden.

Aanmelden en starten

Wie zich bij Byes aanmeldt, krijgt een eigen afgeschermde omgeving waarin onbeperkt en naar eigen inzicht dossiers aangemaakt en beheerd kunnen worden. U beschikt er over een portfolio met voorbeelden en foto’s waarmee u rouwadvertenties en -kaarten kunt vormgeven. Geschikt voor drukwerk, maar ook om direct als digitale rouwkaart te mailen (met links naar de sociale media).

Laten maken door een ontwerper

U kunt ook een ontwerp kiezen uit onze uitgebreide collectie Levensstijlen. Onze studio bewerkt het gekozen ontwerp zodat het een heel persoonlijke uiting (of serie uitingen) wordt. Helemaal passend gemaakt bij de overledene . We helpen u graag.

Advertenties plaatsen met korting
De Byes database bevat ± 650 kranten. Plaatsingskorting geldt bij alle grote landelijke en regionale titels en de meeste huis-aan-huis kranten.

Persoonlijke rouwadvertentie via Byes