Aan de slag met Levensstijlen van Byes

Elke uitvaartverzorger kan zonder kosten een login aanvragen en gebruikmaken van een portfolio vol ontwerpen van rouwkaarten in diverse stijlen, gesorteerd op Levensstijl. Wilt u een klassieke, of liever een moderne kaart? Met Byes maakt u de kaart helemaal zelf, voor niets.*

U kiest een richting en gebruikt een voorbeeldkaart of advertentie die u naar eigen inzicht aanpast met tekst en foto’s. En dat is makkelijker dan u zou verwachten, maar u kunt het ook aan onze ervaren dtp-studio overlaten. Wij zorgen ervoor dat de kaart snel en met persoonlijke aandacht gemaakt en gedrukt wordt, en houden de prijs zo laag mogelijk. Het drukwerk wordt per expres aan u verzonden. Werkt u liever met uw eigen drukker? Ook dat is mogelijk.
Wie één uiting gemaakt heeft kan de ingevoerde informatie eenvoudig vertalen naar andere uitingen. U hoeft een tekst nooit twee keer in te voeren. Wel zo handig.

*Bent u nabestaande? Vraag dan aan uw uitvaartverzorger om een login aan te vragen.

Digitale rouwkaart en pagina
Steeds meer nabestaanden delen een rouwbericht via de eigen sociale media. Met Byes kunt u een digitale rouwkaart maken om per mail te verzenden, gekoppeld aan een persoonlijke online pagina waarop vrienden en familie een condoleance achter kunnen laten.

Een advertentie maken en plaatsen: hoe werkt het?
In vijf overzichtelijke stappen maakt u online een advertentie en kiest u een krant. De plaatsingskosten zijn direct zichtbaar. Na uw akkoord stuurt Byes de advertentie automatisch als hoogwaardige PDF naar de gekozen krant, inclusief een compleet plaatsingsformulier. Tegelijkertijd ontvangt u een bevestiging via email. Een zeer betrouwbare manier van werken die zijn waarde al jaren bewijst.

Byes Levensstijlen software