Digitale rouwkaarten met webpagina

Steeds meer nabestaanden gebruiken sociale media om over een uitvaart te communiceren. En dat geldt zeker als een jongere is overleden. Met Byes kunt u een digitale rouwkaart maken om via mail te verzenden. Daaraan kan een persoonlijke online pagina worden gekoppeld waarop vrienden en familie een condoleance achter kunnen laten.

Dynamisch
Daarmee is de digitale rouwkaart een dynamisch communicatiemiddel die niet alleen een boodschap overbrengt maar ook mogelijkheden opent tot reageren. Andere grote voordelen zijn de snelheid en de kosten. Een kaart maken, drukken en verzenden kost tijd en geld. Een mail is niet duur en komt direct na verzending bij de ontvanger binnen. Kortom, het is een zeer waardevol middel in een tijd dat bijna iedereen een eigen mailadres heeft.

Stijlvol en onderscheidend
De digitale rouwkaart is onderscheidend en heeft een aansprekende vormgeving. Bij digitale uitingen vermeldt Byes altijd discreet in een contactlink de website van de verantwoordelijke uitvaartverzorger. Zo krijgt die de mogelijkheid online bekend te worden.

Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een inlog aan.

Bent u nabestaande? Vraag dan aan uw uitvaartverzorger om een login aan te vragen.