As verwerkt in een LP

Een mooie herinnering aan uw dierbare verwerkt in een LP. Een unieke manier van iets tastbaars ter nagedachtenis. Denk bijvoorbeeld aan zijn of haar favoriete nummer. Het Engelse bedrijf And Vinyly maakt het mogelijk.

Met welke fantastische plaat zou u al uw familie voor altijd willen blijven verrassen? Gaat u voor een emotionele ballad of blijft u eeuwig doorrocken tot na uw dood? Het bedrijf dat dit mogelijk maakt is het Engelse And Vinyly. Het is opgezet door Jason Leech, die ook (mede)oprichter is van een handjevol labels.

Hoe werkt het?
U kiest eerst wat u op de plaat wilt hebben. Dit kunnen nummers zijn, een gepersonaliseerd spraakbericht, eigen geluidsopnames of gewoon helemaal niets. Dan wordt de as op een nieuw stuk vinyl gelegd (met dus jouw geluidsopname naar keuze erop), waarna deze geperst wordt door twee grote platen. Hierdoor wordt de as onder de groeven van de plaat gedrukt.

U kunt dan ook nog eens het hele artwork zelf maken als u er zin in hebt. Maar sowieso wordt er zo’n 24 minuten aan materiaal vereeuwigd, samen met een stukje van u.

2017-11-23T12:50:50+00:00